VELKOMMEN TIL DIN NYE VÆRDIGIVENDE CMS PARTNER - DATO: KL.

 

RING TIL KØBENHAVN: 32177777 ODENSE: 32177777 ÅRHUS: 32177777 FAX: 70222216


 

 

Verinet leverer dig SEO CMS systemer baseret på
verdens mest anvendte Content Management Systemer

NB: Flere af Verinet's Open Source systemer er helt gratis - du betaler kun for webhotel/hosting


Verinet er leverandør af professionelle og Opensource CMS systemer fra SEOCMS, Sharepoint, Frontpage, OpenCMS, EZPublish, Typo3, Thoughtmill, osCommerce, Magnolia, Umbraco, RedDot, Hummingbird, DotNetNuke og Constructioner.

Verinet er Danmarks mest udbredte server hosting og outsourcing leverandør med 10 server hosting centre i Danmark. Verinet er som Premium CMS Partner leverandør til mere end 55.000 brugere via vore 10 server hosting centre i Danmark.

Da mængden af indhold på Internettet og tillige antallet af domæner stiger voldsomt er det i dag et konkurrenceparameter at kunne holde styr på både interne og eksterne informationer i virksomheden. Det kan være på Internet, portaler, blogs, webhoteller, forhandlersites, intranet og extranet i form af artikler, produktblade, databaser, fotosamlinger, videoer, lyd, nyheder eller brugerstyrede sites.

Sagt med andre ord: det koster tid og penge at vedligeholde information.

At kunne håndtere et websted for en virksomhed kræver derfor et Content Management system. Verinet kan levere de førende systemer med størst sikkerhed og flest faciliteter. Og servicen leveres direkte fra DIX - det danske internetknudepunkt, hvor al trafik passerer igennem.

Med et SEO Content Management System (SEO-CMS) har du de fleste faciliteter på markedet. Du kan producerer og publicere direkte til SQL databaser og inddrage dit økonomisystem og der er fuld understøttelse for alle programmer på markedet fra f.eks. Adobe, OpenOffice og Microsoft.

SEO Søgemaskineoptimering, Søgemaskine optimering og Internet Markedsføring, RSS, XML, RSS SEO, AdWords, SEO Webdesign, SEO, SEO TOP5 Søgemaskineoptimeringskonsulenter for effektiv Søgemaskineoptimering.
SEO-CMS understøtter søgemaskineoprettelser, søgemaskineoptimering Business Building, PPC/SEM, og linkbuilding m.v.

SEO-CMS er et koncept der er en opdatering af de førende CMS systemer. Alle systemer er meget brugervenlige og kræver ingen indlæring, hvis du i forvejen kender f.eks. Microsoft Word eller Frontpage, som nogle af systemerne arbejder sammen med.

Få verdens mest anvendte CMS systemer med flere faciliteter end nogen anden leverandør

Statens brug af Open SourceVerinet har 1 Microsoft Office specialist ansat som også bistår kundernes integration af Microsoft Office produkter herunder f.eks. Word og Frontpage som kan benyttes som editor som en række af de førende CMS Systemer.

SEO CMS Content Management System benyttes bl.a. til produktion og vedligehold af:

  • virksomhedens websider SAMT intranet
  • distribuerede grossistsystemer til forhandled på forsk. domæner.
  • portaler med dynamisk udskiftning af produkt karruseller
  • servicesystemer for det offentlige med media-on-demand blanket
  • e-learning, skolesystemer & multimedia systemer
  • internetbaserede databasesystemer, e-handelssteder og portaler
  • statslige og kommunale CMS systemer for integration af MS Office, PDF Workflow og intranet m.v.

Med denne form for indholdsstyring får du også automatiske revisionsplaner, kontrol af links, søgemaskineoprettelser, backlinks, indholdsændringer samt en unik hackerwarning, som sender dig en email hvis din side er blevet ændret uden det er sket igennem dette system. Alt i alt masser af nyttige faciliteter.

Derudover har SEO-CMS faciliteter såsom dynamisk udskiftning af indhold efter karruselprincippet så dine brugere for set alle dine produkter og der er faciliteter til projektstyring og måling af dine siders effektivitet i søgemaskiner m.v. SEO-CMS leveres på indtil 71 sprog.

SEO-CMS har yderligere den fordel, at det er OPEN SOURCE og det er gratis for Professionel og Premium kunder, såfremt du benytter Verinet som din ISP. Har du ikke Verinet som ISP/IXP kan du tegne et abonnement for kun 300,- månedligt for at benytte systemet.

Check out our variety of national and regional clients whose sites we design and marketGet more hits and higher rankings.  We optimize your site for major search engines to help build your visibility and trafficBuild traffic and visibility with our design / redesign that attracts visitors and helps to sell you products and services

SEO-CMS er endvidere kompatibel med Microsoft systemer og kan udbygges med eShop, Intellishop e-handelssystemer. Derudover kan du udvide med SQL databaser såsom MYSQL, Interbase, Oracle og Micorosft SQL Server.

Rent teknisk understøtter Verinet ASP/PHP/JSP/JDK, J2EE, .NET, Tomcat, Servlet, Struts m.v.

Verinet tilbyder desuden Premium xtranet, et eksternt net til opbevaring af al kritisk information, med indtil 2048 bit kryptering som samtidigt scannes for virus, spionprogrammer og skadelig kode m.v.

ESHOP er vort bud på en E-COMMERCE løsning hvor du kan have dine filer liggende direkte i MYSQL, Interbase, Oracle, IBM eller Microsoft SQL Server. Fordelen ved SQL er ubetinget hastighed og høje kapaciteter. Verdens førende virksomheder også de fleste Fortune 500 selskaber i USA, benytter f.eks. MYSQL og Linux som platform for alt indenfor produktion, og administration. Markedsandelen for Internet markedet er ca. 68% - dette betyder at Linux sammen med SQL løsninger evt. kombineret med vore Microsoft .NET løsninger - er en sikker forretning, en sikker platform og en sikker investering.

Microsoft .NET Enterprise ServersMed Microsoft Enterprise servere har Verinet valgt en dynamisk platform som er kompatibel til de programmer de fleste brugere benytter verden over.

Der er jo ingen tvivl om Microsoft´s førerposition. Derfor er Verinet en af de førende Microsoft Hosting Providere. Microsoft har indbygget egne Content Management systemer og disse understøtter vi hos Verinet . For selve Enterprise serverne giver brugeren adgang til brugervenlig opdatering og kontrol af sine domæner. Der er også en rig indholdsdokumentering, rapporter og flere brugervenlige faciliteter til opdatering af en enkelt fil. Ligeledes kan der etableres et spejllink imellem virksomhedens intranet og kundens internetdomæner, med angivelse af hvad der er internet og hvad der er intranet. Se mere på www.microsoft.com/enterprise

MySQL

OPENSOURCE CMS
med OpenSource Java, asp eller .net

Verinet benytter i stort omfang OPENSOURCE løsninger i både vor produktion og i vor udvikling af nye produkter. og BÅDE indenfor MICROSOFT og LINUX verdenen.

OPENSOURCE har den fordel at det er gratis og at du til enhver tid kan ændre direkte i kildekoden hvilket åbner for en fleksibilitet som ingen andre systemer kan præsterer. Der er en større udvikling indenfor OPENSOURCE end indenfor kommercielle produkter. Verinet leverer en del OPENSOURCE løsninger på dansk og vi er ikke bange for at prøve noget nyt.

Verinet har siden 1992 udbudt outsourcing og serverhosting CMS produkter og har derfor haft daglig omgang med installation, support og opdatering m.v.
Derfor er du i gode hænder, når du vælger en internetløsning fra Verinet.

Se EZ PUBLISH ENTERPRISE SEO CMS
Se OPENCMS ENTERPRISE SEO CMS

 

 

 

Server-hosting og Outsourcing

(C) 1992-2010 Copyright by Verinet.dk