Hostingcenter nyheder med hosting cases, Open Source patientjournalsystemer,
clustering og Open Source Linux Care.

 

KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

 

VELKOMMEN TIL VERINET HOSTING CO-LOCATION VIRTUEL SERVER HOSTING CENTER MED CMS, IT OUTSOURCING & BUSINESS BUILDING

SERVER-HOSTING CENTER FOR CO-LOCATION SERVERHOSTING OG IT OUTSOURCING

Nordjyske Medier A/S vælger Verinet outsourcing med 99,99% oppetid

Nordjyske Medier A/S er en koncern bestående af dagblade og ugeblade i Nordjylland.

Nordjyske har valt en løsning med servere til Linux og Windows til håndtering af medier og reklamer.

Løsningen består af DELL servere med bl.a. Ubuntu Linux som er Dell's partner indenfor Linux. Løsningen er placeret direkte på DIX med faciliteter til 99,99% oppetid.

I stigende grad benytter udgivere sig af den hastighed som en central placering på DIX betyder.

Med en Open Source løsning eller Windows løsning på DIX opnås den mest centrale placering i Danmark foruden den hurtigste hastighed og adgang til flest faciliteter.

Se mere på www.nordjyske.dk

Vista & Hardhats nu hos Verinet for Open Source  Patientjournalsystemer og sundhedsfremme

Verinet er leverandør af Åbne standarder og Open Source løsninger til offentlige og private hospitaler for forbedret effektivitet, sikkerhed og overblik.

Løsningerne kan leveres som et udviklings-projekt hvor Verinet sammen med leverandører såsom HP, IBM & Fujitsu-Siemens sponsorerer en udviklingsserver og evt. en projektkoordinator.

Fordelen ved Open Source Patientjournaler og sundhedsfremme systemer er at man kan genbruge forskning og projekter på tværs af Danmark og på tværs af afdelinger og amter. I stedet for i dag hvor hvert amt eller hospital køber forskellige kommercielle systemer.

Verinet har i praksis erfaring med følgende teknologier som kan integreres i Open Source løsninger:

  • Open Source komponenter

  • RFID udstyr

  • Wimax, Bluetooth og Wifi

  • Anoto Elektronisk Pen og papir

Alle Verinet's løsninger kan køre på Microsoft Windows platform, Linux Open Source Miljø eller Unix Platform hvilket giver en fleksibilitet og portabilitet som er nem at administrere og vedligeholde.

Med Verinet kan enhver sundhedsfremme institution drage nytte af systemer som har betjent millioner af patienter i USA, Europa, Australien og Asien.

Se mere om Verinet:
Open Source Patientjournal System

Nye SAN / NAS / DAS Hosting disksystemer og harddiske for backup, remote backup og direkte drift af Raid Systemer

Redundante Cascade Storage Servere giver support for 8 samtidige tilsluttede servere!

Dermed er storage priserne faktisk samlet set billigere og hurtigere og mere sikkert end hvis du benytter diske i en server. Lige nu til KUP priser.
F.eks. FibreCAT SX40 for 12XHotplay SAS+SATA med 3x146 GB 15K HD kun 12.995,-


Nyheden HP StorageWorks MSA70+P800 for 25 drev i SAS eller SATA mode. Prisen er kun 16.895,- Der er ca. 8 modeller med 2½ og 3½ drev på markedet med kapaciteter op til 48TB.


Fra IBM har vi fået de første EXP3000 som kun koster 15.995,- disse kan udvides til 48 TERABYTES når der bruges 1TB drev og der er support for bl.a. Megaraid og ServeRaid. Hør også om IBM Fiberløsninger og de øvrige IBM System Storage og 8 GBPS SAS løsninger samt IBM Tivoli Storage Manager som er unik for større løsninger.


Fra Hitachi og Seagate er der godt nyt mht. til diske hvor der både er 300GB 15K diske i 2½" og godkendte 1TB SATA drev. Ligeledes er der 400 og 500GB i 2½ drev hvorved de fleste NAS enheder og servere med mange diske kan få en højere kapacitet.

Rackhosting Rackservere med høj kapacitet og redundans

En af faktorerne for succesfuld server hosting er den enkle at man kan udvide. 1U rackservere har enten 2 eller 4 drev så man må spendere lidt mere på lejen for at få ordentlige servere med høj kapacitet, redundans og ydeevne.

Fordelen er til gengæld at du kan have indtil 18 drev pr. server, flere strømforsyninger og redundante blæsere og CPU'ere m.v.

18 drev: Dell 2900 koster kun 7.995,- inkl. Intel 5410 2.33 GHZ, 2 GB Ram og 2x73GB 15k HD.

12 drev: Fujitsu Siemens RX300 med 2 PSU, Remote Management u/diske. 9.995,-

Vil man gå i de lidt ældre modeller kan du få f.eks. HP DL 380 med 2 PSU og 6 drev med Raid5 3½ for kun 8.995,- Dette er et godt tilbud.

I næste nummer af UP2DATE kigger vi på rene diskløsninger som udvidelser hvor hvert SAN/NAS/DAS kan deles af op til 8 servere.

HUSK Se forsiden på www.verinet.dk for aktuelle tilbud og se oversigt over Rackserver & Bladeserver til Rackhosting

HUSK: Verinet har FLERE BYT TIL NYT tilbud for eksisterende servere, DAS, NAS og SAN.

Tech-View A/S vælger Verinet outsourcing med 99,999% oppetid på DIX

Tech View A/S er en international virksomhed med vind i flagene. Virksomheden, der er billigende i Toldbodgade i København, markedsfører display systemer og flagsystemer over hele verden.

Verinet har leveret rack servere og et Open Source Linux Server baseret Centos System til håndtering af virksomhedens kommunikation internet og med forhandlere over hele verden.

Systemet kører med bl.a. e-mail scannere, Microsoft Exchange Server support og en JBOSS Applikationsserver til udvikling og drift af virksomhedens systemer som bl.a. rummer et FTP system og automatisk PDF konvertering.

De 3 produkter hos Tech View er baseret på Lumaline og Flex Display som er markedsførende display- og udstillingssystemer med vigtige kåringer bl.a. som årets produkt 2007.

Endelig giver produktet FLAG-Extender høj synlighed til flag selv når vinden ikke blæser. Se foto.

Se mere på www.tech-view.com

Hvorfor vælge et Verinet Hosting Center?

Der kan være mange årsager til valget af et hostingcenter. En af de betydeligste faktorer er naturligvis sikkerhed, backbonekapacitet og antallet af faciliteter.

Andre faktorer kan være antallet af centre, beliggenhed og mulighed for global expansion. Er det disse faktorer som har betydning for valgt af hosting partner er Verinet den eneste leverandør i Danmark der opfylder alle disse parametre.

ISO27001 - largeIS027001 Information Security standard

Læs mere herunder:

1) Erfaring og viden med installation, udvikling, support og undervisning igennem 16 år
2) Sikkerhed med certificeringer indenfor DR, COOP, SSL, Clustering, Redundans og IP.
3) Flest faciliteter indenfor Hosting, Colocation, IT Outsourcing
4) Dark Fiber, MPLS, IP2IP, Radikæde og satellit internet og professional kommunikation
5) International Globaliseringsmulighed med 73 centre i 39 lande
6) Landsdækkende struktur. Gå ikke glip af kunder i andre landsdele eller lande
7) Gode priser på servere & installation
8) Gode referencer
9) Open Source & Windows på samme tid
10) Sælger kun til forhandlere

Vælg Verinet
- hvis du vil i godt selskab

Med referencer såsom MICROSOFT, DSB, IDG, HP, CISCO, ERICSSON, EUROLOGIC, HILTI, KØBENHAVNS UNIVERSITET, DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET og mange flere er løsningerne blandt markedets førende.

Verinet løsninger rummer faciliteter til at designe og udsende nyhedsbreve til alle dine kunder baseret på data i databaser, økonomisystemer eller Outlook klienter m.v.

Det koster 2.500 i oprettelse og licens og herefter betaler du kun for trafikken uanset hvor mange du udsender til. Løsningen er under halv pris af markedet og eksempelvis koster det kun 1.500,- pr. 5.000 modtagere.

Der er 100% garanti for at e-mails IKKE ryger i ANTISPAM filtre. Denne garanti koster 500 i oprettelse og har en merpris på 500,- pr. 5.000 modtagere. Kontakt Steen for mere info på telefon 32177777 lokal 280.
 

Få 90 dages gratis serverhosting eller QuadCore 1U server ganske gratis

Verinet tilbyder nu 90 DAGES GRATIS serverhosting eller en gratis 1U QUAD CORE Server med plads til 4 Harddiske enten som Fujitsu-Siemens, DELL eller HP.

Tilbuddet gælder kun for nye forhandlere og alle forhåndsgodkendte Open Source projekter i Danmark. Dermed er der mulighed for nogle kanon-kampagner henover sommeren.

Ring på 32177777 for mere information.
 

PROWARE missionskritiske Raid systemer med plads til 42 drev, JBOD, Fiber, iSCSI og meget mere...


Proware startede i 1996 og Verinet startede salget i 1999 efter et besøg på Cebit hvor vi blev overbevist om kvaliteten. Proware leverer til de største i branchen og har mange nye innovative løsninger.

Priserne er grundet dollaren helt i bund og du kan derfor gøre en ekstraordinær god handel. Herover ses en 4U Server med plads til 42 drev (drevene kommer ned i toppen) og max 42 TB kapacitet på 400MB pr. sek. pr. kanal.
Pris kun 24.200,- uden drev.

Kan du nøjes med 12 drevs 2 eller 3U løsning er prisen 4.995,- (uden diske)

Eller den mindste 1U Raid 5 Storage Server med 4 drev til kun 2.395,- (uden diske)

De fleste modeller har support for JBOD, Raid 0, 1, 5, 6, 10, 50, iSCSI og Raid ADG der tolerere flere drev ødelægges uden et eneste datatab.


 


 

DK's største portal om kultur vælger Open Source Linux Care med 99,999% oppetid.

En af landets ældste portaler KULTUNAUT vælger Verinet Open Source Outsourcing. Portalen er udviklet omkring en serverhosting LAMP løsning (Linux, Apache, MYSQL og PHP) baseret på 2 servere på DIX.

Over halvdelen af alle landets kommuner, mange aviser, samt turistbureauer, internetportaler m.fl. benytter KultuNaut på deres hjemmeside. KultuNaut vises tillige på hundredvis af hjemmesider og benyttes til trykte foldere, lokale og landsdækkende aviser. Arrangører som indtaster et arrangement på KultuNaut kommer automatisk ud på bl.a. Politiken, metroXpress, Berlingske og DR.DK

Kultunaut er Danmarks største guide til kulturformidling, som bl.a. omtaler ca. 30.000 kommende begivenheder. KultuNaut indeholder både kalender med aktiviteter samt kulturelle begivenheder, nyheder og anmeldelser.

I kalenderen kan man indtaste og udbyde alle slags arrangementer og begivenheder, som sker i hele landet. Det er gratis at indtaste arrangementer og de skal kun indtastes én gang, så sendes oplysningerne fra KultuNaut til onlineportaler og trykte medier. Som bruger kan man søge på både sted, arrangement, dato og genrer. Både udbydere, arrangører og kultursøgende brugere foretrækker KultuNaut.

KultuNaut er leverandør til over halvdelen af alle kommunerne og disse portaler tilpasses hjemmesidens eget design og layout, som giver et topprofessionelt udseende. KultuNaut tager sig af den tekniske del, imens man selv kan vælge farve, funktioner mm. Specialkalenderen giver hjemmesiden et professionelt udseende og gør det let for brugerne, fx forældre at få overblik over børne- og unge aktiviteter i nærområdet.

Det er direkte oplysning til borgerne i den enkelte kommune, turistbureau eller forening. Det er på den måde både tidsbesparende og tjekket på samme tid. Som supplement er der mulighed for, at oprette egne kategorier udover KultuNauts standardkategorier. KultuNaut har en fri hotline, hvor man altid kan få venlig og direkte rådgivning.

På KultuNaut får man nyheder, anmeldelser og kalender med søgemaskine, samt guide til foreningsliv og motionsarrangementer i hele landet. Ved hvert arrangement i kalenderen er der vejviser, som henviser direkte til Kraks elektroniske kort og DSBs rejseplanen.dk. Kulturkalenderen er synkroniseret med alle større billetudbyderes hjemmesider og brugeren henvises direkte dertil.

Alle oplysninger går via KultuNaut, hvor de godkendes inden de bliver tilgængelige. Dette sikrer den bedste kvalitet af data. Som samarbejdspartner kan man også være med til, at tjekke og godkende oplysningerne. Dette gør KultuNaut til den mest anvendelige oversigt og kulturguide i landet.

Se mere på www.kultunaut.dk

 

Clustering giver danske virksomheder 100% oppetid i kombination med IP redundans

Clustering er perfekt for sikring af sine Internet løsninger og sit lokale netværk. Med Clustering får du markedets bedste redundante løsning for sikring af dit website, lokal netværket, mailserver, IP telefoni servere og meget mere. På denne måde sikres al kommunikation til og fra din virksomhed.

De fleste der har en Internet løsning ønsker at løsningerne kører uden nedetid. Foruden backup med Disaster Recovery kan man nemt udvide med Clustering og få både backup, Load Balancing og clustering i en automatisk løsning.

Det giver færrest mulige bekymringer og vished om, at man har investeret i sikkerhed og nul nedetid.

De færreste ønsker at være nede, og omkostningerne ved at være nede kan være en dyr fornøjelse i timer til reetablering, fejlsøgning, recovery og nedetiden kan betyde tab af kunder, dårligt image og koste mere end det koster at etablere en sikker Clustering løsning.

Prisen for en Clustering løsning er det dobbelte af den hardware du bruger nu. De fleste kunder vil også spare på backup, trafik og vedligehold.

Fordelen er også at et nedbrud uden for normal arbejdstid kan være omkostningstung og betyde lang nedetid for firmaets Internetløsning.

Etablering af en Clustering løsning kan oftest gøres på 1 dage, hvor der efter installation af Clustering løsningen, migreres data fra den server der er i brug.

Løsningen kan ofte etableres uden driftsstop eller med 1 enkelt reboot uden der er risiko for, at hovedserveren kan tabe data.

Af softwareplatforme understøttes Microsoft, Sun og næsten alle Unix og Linux distributioner.
Hardware som understøttes er f.eks. IBM, HP, Dell, Sun, Intel, SuperMicro, Fujitsu-Siemens og Apple. Indenfor Bladeserver Clustering er det også nemt at etablere Clustering løsninger som oftest kører virtualisering.

Verinet er leverandør af de fleste producenter af clustering indenfor både hardware og software f.eks. SteelEye fra Arkeia.

Se mere på www.verinet.dk/clustering.htm

Bliv oprettet som forhandler/distributør af Verinet Hosting produkter

Bliv oprettet som forhandler, hostingcenter, internetudbyder, forhandler, bureau eller udvikler uden krav eller omkostninger og få omtale i UP2DATE gratis. Verinet sælger kun til forhandlere med registrering i IT/NET branchen.

Du kan også oprette din reference gratis i UP2DATE med link til dig selv som leverandør.

Open Source udviklere og undervisere med min. 4 års erfaring søges. Findeløn 5.000,-Verinet er en af markeds stærkeste Open Source partnere og søger der
ledere, toprådgivere og undervisere indenfor:

- Open Source JBOSS System udvikling
- Ruby on Rails & PHP Freelance udvikling
- Linux PHP & PostgreSQL & MySQL udvikler

Alle skal have certificering i SCRUM, Extreme programming og mindst 4 års erfaring.

Læs mere om Job her
Finder du manden eller er du manden selv får du 5.000 i findeløn.

Verinet HostingCenter - det er helt sikkert!
Ring
32177777 for nærmeste forhandler. Verinet sælger kun til forhandlere.
Verinet leverer både servere, software, hosting og udvikling i samarbejde med vore partnere.


 

Medieinformation 2008:
Udgiver og Mediebeskrivelse: Udgiver og oplag: Priser:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor hosting, outsourcing og colocation.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
UP2DATE har Google PageRank 4 og WEBTRENDS eksponeringer pr. måned: 8.591
Pris for annoncering 888x200: 19.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt os venligst.
Priser er ex. moms med forbehold for ændringer.


Besøg også Verinet's Hosting Blog www.verinet.dk/hosting og CMS blog www.verinet.dk/cms

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright ®™ 1992-2008 Verinet.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse.
Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af www.abcdesign.dk

 

Læs mere om hosting, kunder og produkter herunder: (Se også Firmaprofil eller referenceliste)
Hostingcenter nyheder bl.a.: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia.
HostingCenter nyheder bl.a.: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...
HostingCenter nyheder bl.a.: Vista Patientjournal System, Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View & gratis 19" Quadcore Server

Ring 32177777
for nærmeste forhandler og tilbud og få 90 dages
gratis server hosting leje. Verinet sælger kun til forhandlere.