Hostingcenter nyheder med hosting nyt, SSL certifikater og Open Source Linux Care.

 

KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

 

VELKOMMEN TIL VERINET HOSTING CO-LOCATION VIRTUEL SERVER HOSTING CENTER MED CMS, IT OUTSOURCING & BUSINESS BUILDING

SERVER-HOSTING CENTER FOR CO-LOCATION SERVERHOSTING OG IT OUTSOURCING

Skibsmæglervirksomhed Hugo Hein vælger Verinet Open Source CMS Platform.

HugoHein.Com er en International skibsmægler virksomhed som har valgt Verinet som Hosting Partner. Verinet er leverandør af bl.a. Open Source CMS faciliteter og statistiksystemer.

HugoHein.Com skibsmæglere leverer bla. færger, katamaraner, motorbåde og f.eks. ubåde.

Udvalget er Nordens største med mere end 800 listede skibe.

Se selv på www.hugohein.com

Metropol vælger Verinet Serverhosting & 100% oppetid

Metropol er en virksomhed som beskæftiger sig med IP rettigheder såsom patenter, varemærker, designbeskyttelse og international selskabsstiftelse.

Løsningen består af en Open Source baseret server med et supportsystem til advokater og revisorer med henblik på stiftelser af selskaber og fonde i 72 lande.

Verinet har leveret tilpasning og .NET programmering i Visual Studio og leveret integration til forskellige Microsoft løsninger herunder Microsoft Office, Microsoft Dynamics, Microsoft Sharepoint og CMS systemet Dot

Foruden juridisk bistand fra 2 advokater (H) tilbydes venture kapital, fusionsstøtte, kontrakter samt rekapitalisering og kapital til byggeprojekter og nødlidende virksomheder.

Metropol er leverandør af selskaber og fonde over hele verden og tilbyder således globalisering med alle offentlige registreringer og etablering af virksomheden generelt.

Se mere på:  www.metropolinternational.com

Hostingcenter medarbejdere søges med 5.000,- i findeløn.

Verinet søger følgende til snarlig ansættelse:

- JBOSS System udvikler
- Ruby on Rails & PHP Freelance udvikler
- Windows Certified System Engineer,
- 2 stk. Microsoft MCP'ere for serverhosting
- Linux PHP & MySQL udvikler.

Læs mere om Job her
Finder du manden eller er du manden selv får du 5.000 i findeløn.

MYSQL Database Hosting - er basis for fremtidens Business INtelligense løsninger.

Verinet leverer SUN MYSQL Open Source Database løsninger til de fleste Open Source eller Linux projekter. Men i stigende grad benyttes MYSQL nu også til Windows platformen hvor Microsoft jo også i stigende grad åbner op for, og indgår strategiske aftaler med Open Source virksomheder.

Så har du Open Source projekter du ønsker kører på skinner med hensyn til en kommende hosting løsning er du velkommen til at kontakte Verinet og forhandlerne vedr. dette.

Verinet's Database Hosting omfatter bl.a.: Microsoft SQL Server, MYSQL, BEA, PostgreSQL, Ingress, Oracle, SAP, Sybase, DB2. Pointbase, Interbase, Liquibase, Siebel,

Se SQL XML database hosting

Bliv oprettet som forhandler, hostingcenter, internetudbyder, forhandler, bureau eller udvikler uden krav eller omkostninger og få omtale i UP2DATE gratis. Verinet sælger kun til forhandlere med registrering i IT/NET branchen.

HP Hosting med G5 RackServer for SAS & Sata Raid systemer 4-12 drev

http://images.gfx.no/411/411947/HPProLiantDL185G5server-564x376.jpg
Yes så kom de nye G5 serier fra HP som nu giver dig rigeligt plads. Verinet har HP Hosting Center løsninger til billigere priser en engros priserne i Danmark f.eks. komplet server fra 1.495,- med 160 GB harddisk og 1 GB ram.

HP SERVER AMD1210+1 GB+160 GBHD 1.495

1U DL120 E2160 DualCore + QuadCore RackServer med 2 drev SAS+SATA

3.990
1U DL160 QuadCore 2 Ghz Rackserver 4 drev SAS+Sata 1GB Ram 5.995
2U DL180 Quadcore 2 Ghz rackserver 8 drev SAS+SATA 1 GB Ram 6.995
2U DL320 Quadcore 12 drev SAS+Sata 8.995
1U DL360 Quadcore 2Ghz, 6 drev SAS+Sata Raid 8.995
2U DL380 Quadcore 2 Ghz 8 drev SAS+Sata Raid 9.995
Windows 2008 Server Oem 1.995

 

Properson vælger Verinet Serverhosting med 99,999% oppetid

Properson Development er en psykologisk virksomhed som er beliggende i Allerød har valgt en Verinet til løsning af serverhosting og outsourcing i forbindelse med outsourcing af Properson løsningen.

ProPerson er en Erhvervs- og personlighedstest og som består af en del af et samlet testsystem indenfor flere forskellige produkter.

Properson leverer flere ydelser i forbindelse med erhvervs- og personprofiler hvortil der er mulighed for at blive helt eller delvist certificeret i anvendelse af ProPerson test.

ProPerson bygger på et nyt princip for personvurdering. Den er brugervenlig og kan anvendes af alle, som beskæftiger sig med Human Ressource herunder: Coach og personlig udvikling, Organisationsudvikling, Rekruttering og vurdering.

I sin konstruktion er ProPerson, der også fås i en engelsk version: Procesorienteret, Relateret til konteksten, Let tilgængelig, Ikke-dømmende og Netbaseret.

Se mere på www.properson.dk

Holkat vælger Verinet Open Source CMS Outsourcing med 100% oppetid

Open Source CMS

CHRISTENSEN I/S er din forretningspartner indenfor produkter til og viden om antiaging & skønhed, sundhed & ernæring samt teknologi & e-handel. Løsningen er baseret på viden som værdigrundlag og tilbyder bl.a. fuld returret.
 
Verinet har via forhandleren Metropol Invest leveret en Open Source CMS Linux løsning som ligger i Outsourcing med både SEO og Goggle Adwords markedsføring og vedligehold fra forhandleren reklamebureauet.dk

Verinet blev valgt på baggrund af sin internationale struktur og muligheden for global markedsføring i samarbejde med Verinet's partnere.

Se mere på www.holkat.dk

Vildmarksbad vælger Verinet Hosting med 100% oppetid

Verinet har via forhandlerkonsulent Per Ingvard leveret SEO, Webdesign, logo og ServerHosting fra hostingcenter København.

Løsningen er bygget op omkring Open Source med MYSQL, databasehosting og en optimeret Apache Server samt et system til virksomhedens håndtering af forhandlere og slutbrugere. Endvidere slideshows og Videostreaming.

Vildmarksbad er en dansk distributør med et landsdækkende forhandlernet af vildmarksbade.

Hos Vildmarksbad kan du købe, leje, lease, finansiere alle vore produkter. Lej 1 dag eller tage dit Vildmarksbad med i sommerhus eller til fest. Tag bad og kig stjerner - sommer og vinter!

De fleste køber til Villa og sommerhuse, men især hoteller, campingpladser og oplevelsesparker ser muligheder for at give kvalitet til sine kunder.

Vildmarksbadet renser både krop og sjæl og giver en vidunderlig ro og glæde i det 40 grader varme vand, morgen eller aften HELE ÅRET med en skøn duft af Nordlandsgran eller Robinia træ.

Bestil selv på www.vildmarksbad.dk

 

Fujitsu-Siemens hosting-center løsninger med indtil 12 diske pr. server

Fujitsu-Siemens Hostingcenter løsninger er unikke i sin skalerbarhed og funktionalitet.

F.eks. kan ovenstående RX300 model have 3½ og 2½ og indtil 12 drev i 1 server med raid 1,5 og 6, hvilket er unikt på 2 U server. Prisen er kun 9.995,- med 2PSU og Remote Management.

Med RX200 får man en kosteffektiv 1U server med hele 4 drev, dobbelt PSU, Remote Management og Raid 5 m.v. for kun 9.995,-

Foruden BLADE SERVER koncepter er der mange andre tilbud - se på forsiden af www.verinet.dk om
19" RackServer & Blade Server Hosting

E-Takeway vælger IT Outsourcing hos Verinet Hosting med 99,999% oppetid

Der var en gang 2 brødre som ikke kunne finde noget at spise på nettet og sammen med den 3. bror blev ideen om at kunne bestille færdigretter på nettet fra mere end 250 restauranter, foreninger og restaurantkæder.

Mange flere er på vej også fordi de har indset betydningen og fordelene af denne nye salgskanal, hvor bl.a. virksomheder tilbydes kredit. Og der er tale om både morgenmad, brunch, frokost og aftens eller natmad.

Efter at have fundet navnet, registreret varemærket i det meste af verden og udformet en forretnings- og markedsføringsplan gik brødrene Cort Hansen målrettet efter udvikling af en konceptuel stærk webteknologi.

Med e-takeway får de sultne danske bragt mad & drikke direkte til døren, både som privat og i virksomhederne. Hurtigt og nemt.

Danmark største menukort byder på alt fra burgere, salater, sandwich, orientalsk, tapas og pitabrød til Sushi og tre retters menuer fra restauranterne.

Og det er nemt. Find enten retten eller restauranten, betal og få leveret direkte til døren også fra restauranter, der ellers ikke selv bringer mad ud. e-takeaway er nu landsdækkende, men bedst repræsenteret i storbyerne.

Med ambitionen om ekspansion til andre nordeuropæiske lande og Europa inden for få år - er det ikke det sidste vi hører til e-takeway.dk - der tænker globalt og handler lokalt. Så der varer nok ikke mange år før denne .dk succeshistories ses på børsen.

Verinet er valgt af udviklingsteamet bag e-takeaway og er den server teknologiske platform som bl.a. giver 99,999% oppetid og mulighed for ekspansion i 73 datacentre verden over.

Prøv selv på www.e-takeaway.dk
 

Hastrac A/S vælger Verinet Java Open Source Outsourcing med 100% oppetidsgaranti

Hastrac er en dansk importør og distributør af bl.a. amerikanske produkter f.eks. udstyr til park og havepleje såsom haveredskaber, traktorer og tilbehør.

Verinet har for forhandlerkonsulent Janus Kjempff udviklet en JAVA baseret Open Source Hosting platform. Selve løsningen er baseret på JAVA Open Source og Adobe Acrobat teknologier med tilhørende Java Application Framework og API m.v. Løsningen understøtter de fleste JAVA teknologier.

Verinet leverer desuden håndtering af e-mail, sikkerhed, antispam, backup og PDF arkiv.

Java er i højere grad løsningen der vælges da systemerne kan porteres til Windows eller Linux transparent og udviklingsværktøjerne som Verinet stiller til rådighed er bl.a.:

Java Applikations servere:
Red JBoss Open Source Application Framework
IBM Websphere Application & Commerce

Java udviklingsværktøjer:
Eclipse, IBM Websphere Application Developer
Oracle Jdeveloper, Lotus Domino Designer
Rational Application Developer

Java API systemer:
J2EE og J2SE, Swing / JFace, Spring, Glassfish, Struts, Tapestry, Google Toolkit

Java Open Source CMS Systemer:
leveret fra Verinet er f.eks. Jahia, Nuxeo, OpenCMS, Alfresco, DotCMS og Magnolia.

Se mere på www.hastrac.dk

Få 90 dages gratis serverhosting eller QuadCore 1U server ganske gratis

Verinet tilbyder nu 90 DAGES GRATIS serverhosting eller en gratis 1U QUAD CORE Server med plads til 4 Harddiske.

Tilbuddet gælder kun for nye forhandlere og alle forhåndsgodkendte Open Source projekter i Danmark. Dermed er der mulighed for nogle kanon-kampagner henover sommeren.

Ring på 32177777 for mere information.
 

HP BladeServer C3000 StarterKit for Hostingcenter kunder og for 100% oppetid med 50% rabat


Kom i gang med HP Blade – Spar over 50% ifht listepris.

1x437504-B21 HP BLc3000 2xAC 4 Fan Full ICE
6x418367-B21 HP 146GB 10K SAS 2.5 DP HDD
2x437572-B21 HP 1200W 12V Hotplug AC PSU
2x412140-B21 HP BLc Encl Single Fan Option
1x399593-B22 HP BLc 1/10Gb VC-Enet Module
3x435458-B21 HP ProLiant BL460c G1 E5345 Srv
3x397411-B21 HP 2GB FBD PC2-5300 2x1GB
3x435564-B21 HP E5345 BL460c/xw460c G1 Kit

Pris kun 80.000,- Leasing fra 922,-
Det er 50% rabat på en komplet startpakke med 6x145 GB SAS diske.

Quadcore Blade Server Hosting fra DELL - CO2 venlige servere køreklar fra 7.995,- komplet!!!

DELL M600 serien omfatter både Intel og AMD processorvalg. M600 understøtter op til 64 GB Ram og er certificeret til Windows 2003, Windows 2008, Redhat Linix Enterprise, Suse Linux Enterprise og VMWARE samt DELL/EMC Fibre Channel og ISCSI systemer. Naturligvis understøttes OpenManage, (Server Administration) og IDRAC (Remote Management)

M600 INTEL QUADCORE 5410 2,33GHZ+2GB RAM+2x73GB 10 HD harddiske kun 7.995,-

Foretrækker du at bygge videre på den velkendte 1955 serie er prisen 8.995,-

Læs mere om hosting, kunder og produkter herunder: (Se også Firmaprofil eller referenceliste)
Hostingcenter nyheder bl.a.: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia.
HostingCenter nyheder bl.a.: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...
HostingCenter nyheder bl.a.: Vista Patientjournal System, Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View & gratis 19" Quadcore Server

Ring 32177777
for nærmeste forhandler og tilbud og få 90 dages
gratis server hosting leje. Verinet sælger kun til forhandlere.

 

Medieinformation 2008:
Udgiver og Mediebeskrivelse: Udgiver og oplag: Priser:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor hosting, outsourcing og colocation.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
UP2DATE har Google PageRank 4 og WEBTRENDS eksponeringer pr. måned: 8.591
Pris for annoncering 888x200: 19.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt os venligst.
Priser er ex. moms med forbehold for ændringer.


Besøg også Verinet's Hosting Blog www.verinet.dk/hosting og CMS blog www.verinet.dk/cms

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright ®™ 1992-2008 Verinet.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse.
Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af www.abcdesign.dk