VELKOMMEN TIL VERINET
KØBENHAVN: +45 32177777
ODENSE: +45 32177777
ÅRHUS: +45 32177777

 HUSK: ingen kan finde dine produkter hvis du ikke bruger Traffic Building.

Udfyld derfor den gratis SEO test hvis du ønsker en SEO analyse som også indeholder en brugervenlighedstest og angiver antallet af HTML og SEO fejl.


TRAFFIC BUILDING GIVER DIG 1 VEJS LINKS, HØJERE RANG, SYNLIGHED
OG DERMED FLERE KUNDER I BUTIKKEN.

TRAFFIC BUILDING giver forbedret rang og position
via 1 vejs links fra tusindvis af søgemaskiner, fagkataloger og web steder.

85% af alle besøg på dit web sted kommer fra søgemaskiner via indtastede søgeord.
Derfor er TRAFFIC BUILDING med søgemaskineoptimering en god idé fordi du bliver kendt og synlig med de bedst mulige placeringer i søgemaskinerne.

Den position dine produkt søgeord har i søgemaskinerne er afgørende for din virksomheds fremtid. Disse søgeord indtastes nemlig af kunderne i søgemaskinerne hver gang der søges efter nye produkter og/eller nye leverandører.

85% af alle forbrugere med Internet adgang benytter Internettet til at søge efter nye leverandører og produkter. Derfor er Traffic Building den mest hensigtsmæssige investering viser næsten alle analyser og sammenligninger imellem Internet Markedsføring og konventionel markedsføring såsom trykte annoncer.

Traffic Building SEO Søgemaskine optimering
- nu med en garanti der virker

Traffic Building giver dig garanti for mindst 10 stk. TOP10 placeringer, mindst 5 stk. TOP5 placeringer og mindst 3 stk. TOP1 placeringer på de søgeord du selv vælger. Traffic Building har indbygget faciliteter til at detektere dette resultat og viser dig linket til søgemaskinen der giver dig en af de mere end 12 stk. TOP10 topplaceringer som garanteres herover. Denne garanti gælder kun hvis alle regler i vor gratis danske SEO Guide er fulgt.

Søgemaskine-optimering (SEO) er i dag den vigtigste markedsføringsform.

Med søgemaskineoptimering opdateres dit domæne med Internet Markedsføring til toppositioner i søgemaskiner og fagkataloger. Dette kan aflæses direkte i ekstra merindtægt og besøgende med trafikgaranti. Der findes næppe nogen der er uenige medmindre de sælger telefonbogsannoncer eller er i den trykte branche.

TRAFFIC BUILDING COUNTRY SEM rammer et eller flere lande, geografiske områder eller sproglige områder

Med COUNTRY SEM kan du ramme dit marked præcist. Du kan f.eks. vælge at markedsføre dine produkter i England eller Tyskland eller markedsføre din virksomhed til alle engelsktalende og/eller tysktalende lande på en gang. Du kan vælge imellem B2B eller B2C modeller. Produktteknisk oprettes du automatisk på alle tilgængelige websteder i et enkelt land eller område. Hvis du f.eks. vil ramme det tysktalende marked som tællere mere end 100 millioner mennesker kræver dette du har tyske sider med de produkter du vil sælge. Eller endnu bedre du opretter et .DE domæner med dit. Prisen for oprettelse af f.eks tysk site med 5 sider og dansk-til-tysk oversættelse er 8.500,- for de første 5 sider i et CMS system eller produceret i enten Microsof Frontpage, Microsoft Expression eller Adobe Dreamweaver.

Verinet leverer COUNTRY SEM til næsten alle enkelte lande eller med sproglige og/eller geografiske begrænsninger til:

 • Hele EU

 • Hele USA og Canada

 • Hele Skandinavien

 • Rusland

 • Mellemøsten

 • Afrika

 • Sydamerika

 • Asien

 • Australien og New Zealand

 • Japan

 • Specielt alle tysktalende lande inkl. Tyskland

 • De 10 nye medlemslande i EU.

 • Speciel målrettet kampagne mod Ungarn og Rumænien.

 • Alle fransktalende lande inkl. Frankrig

 • De sydligste lande i EU såsom Italien, Spanien, Portugal, Grækkenland

 • EU's sydlige distrikter såsom italien, grækenland, spanien m.v.

TRAFFIC BUILDING SEO med fuld tilfredshed
eller pengene tilbage!

TRAFFIC BUILDING søgemaskineoptimering er Internet Markedsføring bør som helhedsløsning inkluderer korrekte XML RSS sitemaps, Google Sitemaps, Adwords, korrekte CMS, Blogs, metadata, titler, fejl rettelser, optimeret tekstindhold, synonymer og søgeordsanalyse. Tillige bør enhver marketing opgave indeholde en trafikgaranti der giver et præcist estimat på hvor mange søgemaskiner, hvor mange links og hvor meget mertrafik du modtager. Internet Markedsføring med Traffic Building giver samtidigt 100% certificering af og styr på dit web sted. Verinet er Danmarks største udbyder af TRAFFIC BUILDING og har tillige en kombineret understøttelse for Google Adwords, Google Sitemaps og Yahoo Marketing m.v. sammen med alle øvrige produkter hos ABCDESIGN og VERINET. VERINET tilbyder endvidere 100 GRATIS søgeord* til nye kunder og trafikgaranti = din garanti for succes eller pengene retur.

SØGEMASKINE OPTIMERING (SEO) med TRAFFIC BUILDING tager kun 24 timer

Mange SEO udbydere siger der går måneder med synlighed eller nye positioner, men du kan med TRAFFIC BUILDING Internet Markedsføring opnå dette på max. 24 timer - faktisk er det ofte online eller 1 times tid efter oprettelserne. Ligeledes hævder nogle kilder at man ikke kan opnå at blive oprettet i så mange søgemaskiner som ABCDESIGN udbyder, men det er ofte fordi de ikke selv kan tilbyde en så varieret kvalitet af højrangs-søgemaskiner og også fordi mange SEO virksomheder ikke tilbyder LINK BUILDING. Vi er helt enige i enhver argumentation om at nogle få sidder på markedet, men ønsker man f.eks. høj Google Pagerank skal mange aktive højrangs link linke til dit domæne - det er et ubestrideligt og entydigt faktum.

Det som på Internettet har betydning for din omsætning er den position du opnår i søgemaskinene uanset rang. Vi anbefaler derfor, at du beder om aktivt bevis for en bevaring af en kundes førstepladser igennem mange år. Sådanne beviser leverer VERINET på de mest kendte søgeord. Faktisk mere har Verinet lavet mere end 2.000 førstepladser, ca. 6.000 TOP5 positioner og ca. 16.000 TOP10 positioner.

Traffic Building SEO Søgemaskineoptimering er indtjeningskilde nr. 1

TRAFFIC BUILDING opdaterer mere end 500.000 (se liste) søgemaskiner og linkkataloger på Internettet og kombineret med vore samarbejdspartnere indenfor alle brancher kan vi tilbyde denne unikke markedsføringsmulighed som et af de mest effektive tilbud på markedet i dag.

De fleste af vore kunder annoncerer ikke mere, efter de har benyttet Traffic Building. Det lyder jo pralende og sikkert som en løgn i manges øre. Men årsagen er at KUNDERNE i gennem de sidste 10 år benytter Internet mere og mere. Faktisk benytter 85% i dag Internettet til at finde nye kunder. Der er Traffic Building uundværligt i enhver markedsføringsstrategi.

Hvis du selv laver arbejdet tager ca. 14 år på fuld tid og så får du ikke fordelene som PREMIUM TRAFFIC BUILDING tilbyder f.eks. topplaceringer. Fordelen ved at der er mange der linker til dig er, at din rang i f.eks. Google stiger, fordi Google ser dit domæne som vigtigt. Du kan TRAFFIC BUILDE alt - også et koncept, en ny måde at tænke på, en bog, en forlystelse, en politiker, en forening eller dit eget navn m.v.

Traffic Building Søgemaskineoptimering
giver dig følgende faciliteter:

 • Aktivt bevis på vore kunders førstepladser er bevaret igennem mange år.

 • Helhedsorienteret optagelse der sikrer rettelser af HTML fejl samt korrekte Sitemaps, metatags, titler, indhold samt analyser af brugervenlighed, konkurrenter og resultatgaranti.

 • Optagelser i indtil 500.000 (se liste) rangopgivne danske, skandinaviske, europæiske og udenlandske søgemaskiner, databaser, opslagsværker og fagbøger til en pris som er billigere end en telefonbogsannonce.

 • Landespecifik markedsføring hvilke betyder højere rang og flere højrangslink til dit domænenavn. Se udpluk af eksempler

 • Unik topplacering af dit domæne - ved at stå øverst eller tæt på får DIT domæne FLEST KUNDER. Med Garanti.

 • 100 unikke GRATIS Søgeord skaber kunder for dine produkter og services og sørger for at du står før dine konkurrenter.

 • Konkurrentovervågning, analyse af konkurrent søgeord samt parallelbranche søgeord sikrer din tilstedeværelse på andre markeder f.eks. leverer du marmorvaske ønsker du måske at alle som søger VVS produkter skal se din virksomhed.

 • Optagelse af indholdet din database, SQL eller CMS system indhold i de førende søgemaskiner

 • ABCDESIGN er totalleverandør som giver dig adgang til Google Sitemaps, XML Sitemaps, Google Adwords, Google Adsense, Google Analytics, Yahoo Marketing (Tidl. Overture) samt alle Business Building og Business Intelligence produkter.

Glem alt om webdesign uden Søgemaskineoptimering

Mange webhoteller har IKKE indbygget søgemaskineoptimering selvom 85% af alle besøgende kommer fra søgemaskiner. Derudover er kun ca. 0,4% (01.04.2006) af alle virksomheders services, producenter og produkter markedsført selvstændigt. Det viser de fleste undersøgelser om Internet Markedsføring. Et domæne og et webhotel er således ikke nok. Der mangler Internet Markedsføring

Kontakt os i dag på telefon 70214440 lokal 333 og få et specificeret tilbud.

 

 

SKEMA TIL SAMMENLIGNING

Serviceudbud: GRATIS
SEO/100
AUTO
SEO/300
PREMIUM
Standard
PREMIUM
Business
PREMIUM
Enterprise
En DK konkurrent En USA konkurrent
Pris: 0,- 995,- 2.995,- 12.995,- 24.200,- 4.500,- 249$/255€
Pris pr. katalog, telefonbog, indeks, søgemaskine m.v.: 0,- 0,301 0,005 0,019 0,038 0,473 0,035
Antal Databaser Hele verden: ** 100 300 500.000 500.000 500.000 9.500 50.000
Antal Danske Databaser/Fagkataloger 18 18 536 536 536 n/a n/a
Antal Søgeord incl. i prisen*** 0 0 100 100 100 5 20
100% tilfredshedsgaranti**** NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Opdateres ugentligt (52 gange årligt) NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Gratis analyse af eksisterende identitet NEJ NEJ JA JA JA JA NEJ
Gratis varemærke/navne/produktanalyse NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Gratis Crosslink trafikanalyse NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Premium Selektiv udbyder opdatering NEJ NEJ NEJ JA JA NEJ JA
Premium Reverse Indexing NEJ NEJ NEJ JA JA NEJ JA
Mulighed for GRATIS Gratis analyse + Gratis time NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for GRATIS SITEMAPS BUILDING NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for GRATIS Kopi- og indholdsbeskyttelse NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for GRATIS SEO for Varemærker ® NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for GRATIS egen Multi søgemaskine JA JA JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for GRATIS BRAND BUILDING JA JA JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for Affiliate Marketing 2006 JA JA JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for COMMUNITY BUILDING JA JA JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for GLOBAL MARKET BUILDING NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for SEO for Google AdWords NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for BLOG BUILDING JA JA JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for RSS SYNDICATE BUILDING NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for LINK BUILDING JA JA JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for DIRECT MEDIA JA JA JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for BUSINESS MONITOR JA JA JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for Avanceret Statistik NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Personlig betjening* NEJ NEJ NEJ JA JA JA NEJ
Trafficboost for ubegrænset søgeord* NEJ NEJ NEJ JA JA NEJ NEJ
Content Position Management og SQL indhold* NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Målrettet til dansk marked* NEJ JA JA JA JA NEJ NEJ
Intelligent No.1 TrafficBoosting * NEJ NEJ NEJ JA JA NEJ NEJ
MetaService Component for websider* NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Analyse af fejl på din hjemmeside* NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for automatisk rettelse af fejl* NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
Mulighed for redesign INCL. søgeordkodning* NEJ JA JA JA JA NEJ NEJ
100% garanteret mertrafik
(ved nuværende max. 1.000 unikke brugere pr. dag)
NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
100% garanteret mertrafik
(ved nuværende max. 10.000 unikke brugere pr. dag)
NEJ NEJ NEJ NEJ JA NEJ NEJ
250% garanteret mertrafik
(ved manuel service fra ABCDESIGN)
NEJ NEJ JA JA JA NEJ NEJ
500% garanteret mertrafik
(ved manuel service fra ABCDESIGN)
NEJ NEJ NEJ NEJ JA NEJ NEJ

* = Kan købes mod merpris. **=det anslåede antal pr. 01.02.07, da mange mindre søgemaskiner henter data fra større søgemaskiner.
*** = Ikke alle søgemaskiner kan optage 100 søgeord, nogle tager kun 5-20.
**** = Såfremt den ønskede trafikstigning ikke nås (jvf. Log) tilbagebetales beløbet.

For at overstige hhv. 5 eller 20 søgeord tilkøbes Premium Traffic Booster til max 100 søgeord. I ovenstående undersøgelse er ikke medtaget de betalbare ekstraservices som konkurrenter kan tilbyde. Flere konkurrenter kan også tilbyde opdateringer mod merpris. Flere amerikanske kan også tilbyde en lavere pris mod tilsvarende færre optagelser.

 

TRAFFIC BUILDING PRISLISTE FOR SEO SØGEMASKINEOPTIMERING

BUSINESS BUILDING forhandles af en række partnere, typisk reklamebureauer, web designere og internetudbydere.
Ring til 70214440 lokal 280 og få oplyst nærmeste forhandler. Vore normale salgs- og leveringsbetingelser er gældende.
Ring 32177777 hvis du ønsker selv at købe SEO software. Verinet forhandler 12 SEO softwarepakker fra verdens førende virksomheder især SEO virksomheder der er i stand til at bevise førstepladser for sine kunder.

Bestil

Beskrivelse

Pris

TRAFFIC BUILDING
T802000 Traffic Building AUTO SEO/100 til 100 søgemaskiner bestil 0,-
T802000 Traffic Building AUTO SEO/300 for 300 søgemaskine (teoretisk indtil 10.000 søgemaskiner) bestil 995,-
T802018 Traffic Building Standard SEO for indtil ca. 500.000 søgemaskiner bestil 2.995,-
T802018e Som d.o. + 24 timer Express oprettelse d.v.s. hele dit site er synligt dagen efter 4.995,-
T802016 Traffic Building Business d.o. + Traffic Booster bestil 9.995,-
T802016e Som d.o. + 24 timer Express oprettelse d.v.s. hele dit site er synligt dagen efter 12.995,-
T802014 Traffic Building Enterprise d.o. +Intelligent Trafficboost+MultiDomain bestil 19.200,-
T802014e Som d.o. + 24 timer Express oprettelse d.v.s. hele dit site er synligt dagen efter 28.995,-
T802030 Traffic Building opdatering til Pro eller Premium = Forskelspris plus tillæg á 950,-
SØGEORD PR. DOMÆNE
T802012 100 Danske OG/ELLER engelsksprogede - kan mixes frit
(Kan kun leveres til os VIA bestillingsliste)
2.450,-
T802014 Merpris pr. ekstra domæne 850,-
T802016 Indsæt+programmering af 100 søgeord pr. side (kræver FTP adgang) 250,-
ANDRE YDELSER
T802029 Traffic Building årsabonnement incl. support/overvågning/loganalyser m.v. 12.000,-
T802032 Traffic Building Dansk tillægsspecialisering (tillægspris til Traffic Building) 2.850,-
T802033 Traffic Building optagelse indenfor 24-48 timer for 250 søgemaskiner
(AllTheWeb, Google, MSN, Yahoo, Lycos, Altavista, Infospace, m.v.)
2.000,-
T802034 Traffic Building optagelse indenfor 24-48 timer
(90% af al dansk trafik)
4.225,-
T808009 Multi Domain Support for 20 domæner +15%
T808008 Multi Domain Support for 10 domæner +25%
T808007 Multi Domain Support for 5 domæner +50%
T808006 Multi Domain Support pr. ekstra domæne +75%
T808010 Traffic Booster for ubegrænset antal søgeord* 7.995,-
T808008 Traffic Booster for ubegrænset antal søgeord per ekstra domæne 450,-
T808006 Traffic Booster Parallel submit pr. domain 995,-
T808004 Premium Intelligent No.1 TrafficBoosting incl. REVERSE management 4.995,-
T808011 50% Trafikgaranti forbedring (ellers er det gratis)
(kræver LOG aflæsning og gælder kun indtil 20.000 besøgende pr. dag før start)
2.995,-
T808013 100% Trafikgaranti forbedring (ellers er det gratis)
(kræver LOG aflæsning og gælder kun indtil 50.000 besøgende pr. dag før start)
4.995,-
T808012 Månedlig PBB opdatering 495,-
T804014 Personlig betjening pr. 15 minutter 250,-
DESIGN / ÆNDRINGER I HJEMMESIDER (HTML/SHTML/JAVA/ASP/.NET/PHP)
T802020 WEB BUILDING Design eller REDESIGN incl. trafikskabelse (Ca. 5 sider pr. time) 1.000,-
T802040 Analyse af synlighedsprocent, kompatibilitet, syntax, kodefejl på pr. domæne 1.000,-
T802044 PositionAgent Analyse af 100 søgeord incl. optimering incl. status 1.500,-
T802080 Rettelse af fejl fra analyser pr. 30 minutter 500,-BUSINESS BUILDING IS DEVELOPED BY VERNET INTERNATIONAL
COPYRIGHT ©®™ 1983-2007 BY VERINET & ABCDESIGN