UP2DATE: Verinet vælges af Uniq, Micronet, Telmore, Dagbladet Information
og 20 andre gode referencer i Juni måned.

UniqPartner.com vælger Verinet og opnår 99,999% oppetid.

Uniqpartner er et reklamebureau som leverer løsninger indenfor server hosting og webdesign. Uniqpartner kan med sine helhedstænkende koncepter tilbyde onestop shopping indenfor server hosting, CMS og SEO. Tanken er tænkt hele vejen rundt. Uniqpartner leverer professionelt webdesign og integrerede løsninger, indenfor web services og netværk.

Uniqpartner sætter en ære i at levere webdesign, der giver din virksomhed et professionelt og funktionelt layout.

Uanset om du har en lille bitte ide, der skal vokse sig til et stort website, eller et stort website, der savner en lille bitte ide, så vil Uniqpartner hjælpe dig med at skabe en sammenhængende helhed. Det er netop vores styrke - vi kan hoppe ind hvor som helst i cirklen og skabe den del, der får det hele til at hænge sammen.

I tæt dialog med dig finder vi frem til den rigtig løsning. Det handler om at komme derhen, hvor kommunikationen mellem dig og dine interessenter er en total oplevelse. Uanset grænseflader og basissystemer evner vi at tilføre alt fra en twist til en total løsning.

Salgsdirektør Tonni Petersen udtaler:
"Vi har valgt Verinet fordi de dels er landsdækkende og har de fleste faciliteter på markedet. Vi har oplevet en fantastisk service og vi er tilfredse med den service som teknikerne bag vor platform har produceret til os. Vi kan derfor anbefale Verinet til andre reklamebureauer."

Verinet har leveret Business Building, SEO og HP QUADCORE Windows og Linux servere baseret på CMS og ISP administration. Kontakt Uniq for mere information.

Micronet vælger Verinet og HP med avanceret hosting platform og virtualisering

Micronet Startede med  i 1977 at udvikle IT-løsninger til en række skandinaviske virksomheder bl.a. Femilet A/S, Dansk Lufthavnsparkering A/S, Rosenberger A/S, DONG A/S, Nordvestjyst Elforsyning.

Verinet har leveret serverhosting samt HP og Supermicro Quadcore servere blandt andet til brug for Microsoft Virtualisering og Microsoft Exchange Hosting.

Siden 1995 har Micronet hovedsagligt været beskæftiget med Internet Hosting, hvilket gør at Micronet i dag har store kompetencer og erfaringer på ASP (Application Service Provider) området.

Det er Micronet's mission at levere markedsførende, innovative og værdigivende produkter inden for IT med hovedvægt på Hosting. Micronet's servere befinder sig fysisk i samme lokaler som DIX'en - Danmarks statslige centrale Internet knudepunkt og er koblet direkte til denne med en 10 Gbit Backbone og har derfor en høj sikkerhedsmæssig status. Micronet leverer sikre løsninger baseret på bl.a. Clustering og Virtualisering og yder service og installation indenfor IT omådet.

Micronet's 3 produktområder:

  • Application Server hosting på servere direkte tilsluttet DIX'en med bl.a. Exchange server Hosting, Web Hotel, Microsoft Sharepoint løsninger og E-mail Services.
  • Server Hosting i 10 servicecentre fordelt over hele landet med indtil 4x10 Gbit bacbone netværk.
  • Forhandler af Internet adgang og fastlinier via lysfiber, trådløst og kobberbaseret forbindelser bl.a. med Tripple Play med telefoni, ip-telefoni, video-on-demand og tv.

Få 90 dages gratis server hosting eller it-outsourcing eller en ny HP Quad Core server ganske gratis

Verinet tilbyder nu 3 måneders gratis hosting for dine nye kunder i denne måned. Dermed er der mulighed for nogle kanon-kampagner henover sommeren.

Nyt site om Hosting og Open Source CMS systemer.

Verinet har lavet er par sites som vi vil forsøge at opdatere med nyheder fra branchen og fra os selv. Hvis du har lyst til at redigere eller kommentere disse sider er du velkommen.

Hosting:  www.verinet.dk/hosting
Open Source CMS: www.verinet.dk/cms


 

Telmore vælger Verinet som partner for udvikling til telmore.dk.

Telmore er ikke kun telefoni. Efter TDC overtog selskabet har selskabet fået mere end 500.000 kunder og er således i Danmarks nr. 4 på markedet for mobiltelefoni og IP telefoni.

Telmore er også Danmarks største indenfor dankort transaktioner med mere end 25% af de samlede dankorttransaktioner som er på vej mod milliarden.

Verinet er leverandør af hardware og hostingsupport, undervisning og strategisk rådgivning baseret på bl.a. JBOSS applikations servere. Denne applikationsserver er verdens mest udbredte og flere og flere skifter til Verinet fordi netop kombinationen af knowhow indenfor server hosting faciliteter og certificerede medarbejdere giver kunden flere fordele.

Teknisk direktør Steen Clausen udtaler:
"Udvikling af konkurrencefordele og avancerede systemer er nødvendigt i et marked med stor konkurrence. Telmore har sikret sig denne bevægelighedsevne så man nemt kan introducerer nye produkter og faciliteter så Telmore også i fremtiden er markedsledende på teknologi, gennemskuelighed og brugervenlighed. Specifikt er AJAX en teknik der kan præsentere intuitive brugerinputs og sammen med JBOSS servere og Verinets ekspertise får Telmore en facilitetsrig løsning til betjening af sine kunder."

Se mere på www.telmore.dk

Se mere på www.verinet.dk/jboss.htm

Verinet Serverhosting og Outsourcing referenceliste samt partnere:

Se alle nyhedsbreve siden 1992, fuld referenceliste og kundecases LOGIN her
Se den offentlige referenceliste her

Verinet søger hosting medarbejdere og giver 5.000,- i findeløn.

Verinet søger følgende til snarlig ansættelse:

- JBOSS System udvikler
- Windows Certified System Engineer,
- 2 stk. Microsoft MCP'ere for serverhosting
- Linux PHP & MySQL udvikler samt en
- En Linux Hostmaster mere til serverhosting administration.

Læs mere om Job her Finder du manden eller er du manden selv får du 5.000 i findeløn.

Tryk her og se omtale af bl.a. Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View, Metropol, Hastrac A/S, Cibres.eu & Properson Development...

Tryk her og se bl.a.: SAS, DSB, TopDanmark, Ålborg Kommune, Championchip, SMTP.DK og 32 nye referencer...

Tryk her og se omtale af bl.a. Microsoft partnere såsom: MSTEAM, Dezyples, Curiosus og SSL certifikater fra Comodo samt Open Source Linux Care.

Bliv oprettet som forhandler, hostingcenter, internetudbyder, forhandler, bureau eller udvikler uden krav eller omkostninger og få omtale i UP2DATE gratis.

Dagbladet Information vælger Verinet DIX hosting med clustering.

Dagbladet Information har valgt Verinet på DIX med 99,999% oppetid. Selve løsningen består af servere til håndtering af hjemmesiden www.information.dk

Løsningen er en ren Open Source løsning baseret på CMS, Social Media, Kundehåndtering og betaling m.v. Løsningen er baseret på LAMP hvor Verinet som autoriseret MYSQL partner har leveret løsningen baseret på DRUPAL CMS som er specielt velegnet til aviser, forlag og tv stationer m.v.

Salgsdirektør Steen Clausen udtaler: "Hele lande, ministerier, kommuner og regeringer skifter for tiden til Open Source og de fleste større virksomheder skifter til Server Hosting med rene Open Source løsninger.

Og flere end 70 rapporter siger at Open Source løsninger er mere stabile og har en højere oppetid end Windows baserede løsninger.

Fordelen er her ikke kun en besparelse men mange Open Source løsninger giver rent faktisk bedre og flere faciliteter end mange lukkede systemer.

Man kan vælge de frie og åbne systemers vej, som betyder færre sikkerhedshuller, højere oppetid og en it strategisk korrekt beslutning hvis behovet er matchet mod de alternativer som findes.

Vi er glade for Information som kunde, hvor netop dagblade kan have gavn af Open Source LAMP løsninger og samtidigt opnå ganske betydelige besparelser på driften ved outsourcing til Verinet.

Se også linket om dagblade der benytter Drupal Open Source i den daglige produktion.

Da vi har en god erfaring med Linux og Open Source, således vi faktisk kan leverer servere klar til brug fra dag-til-dag."

Se www.information.dk
Se http://theopensourcenewspaper.org

Af nye kunder hos Verinet ServerHosting og partnere siger vi velkommen til bl.a.

McDonalds www.mcdonalds.dk
Københavns Universitet www.ku.dk
Gentofte Amtssygehus www.kas.dk
Glostrup Hospital www.kas.dk
Hvidovere Hospital www.hvidovrehospital.dk
COOP www.coop.dk
Ringsted Kommune www.ringsted.dk
Vestas Vestas
Jysk Sengetøjslager Jysk
DONG www.dong.dk

Dagbladet Information m.fl. www.information.dk
TM Telemarketing www.tmtelemarketing.dk
Uniq Partner uniqpartner.com
Planner4You planner4you.dk

Se flere Verinet referencer her

Nye projekter, webdesigns og SEO opgaver som Verinet har produceret:

LinkIn A/S www.LinkIn.dk
Performanceboost www.performanceboost.dk
Metropol www.metropolinternational.com
Vildmarksbad www.vildmarksbad.dk

TM Telemarketing www.tmtelemarketing.dk
Uniq Partner uniqpartner.com

Nextt A/S www.nextt.dk


Se flere logoer på:
www.verinet.dk/logo-design.htm

Se Danmarks ældste IP BACKUP
Se Danmarks første 7i1 Total Protection
Se CISCO+VERINET Hosted Firewall+VPN
Se SSL Certifikater for HTTPS og Epayment
V
ælg Verinet
- hvis du vil i godt selskab

Med referencer såsom MICROSOFT, DSB, IDG, HP, CISCO, ERICSSON, EUROLOGIC, HILTI, KØBENHAVNS UNIVERSITET, DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET og mange flere er Verinets løsninger blandt markedets førende.

F.eks. kan du udsende max. 100.000 e-mails pr. sekund direkte fra DIX - det danske Internet knudepunkt på DTU i Lyngby.

Verinet løsninger rummer faciliteter til at designe og udsende nyhedsbreve til alle dine kunder baseret på data i databaser, økonomisystemer eller Outlook klienter m.v.

Det koster 2.500 i oprettelse og licens og herefter betaler du kun for trafikken uanset hvor mange du udsender til. Løsningen er under halv pris af markedet og eksempelvis koster det kun 1.500,- pr. 5.000 modtagere.

Der er 100% garanti for at e-mails IKKE ryger i ANTISPAM filtre. Denne garanti koster 500 i oprettelse og har en merpris på 500,- pr. 5.000 modtagere. Kontakt Steen for mere info på telefon 32177777 lokal 280.

 

Ring 32177777
for mere information, tilbud og
for 90 dage
gratis server hosting leje

FÅ MINDST 50% PÅ DELL & HP
Vi forsætter kampagnen for DELL og HP i August med engrospirser over hele linien.
Al handel foregår fra DK i samme konfigurationer+garanti som DELL/HP dvs. ikke brugt/refurbish eller demo.
Kun nye modeller/varer med aut. Dansk Onsite service, garanti og dansk support f.eks.:

TILBUD: DELL 860 QUADCORE RACKSERVER+1GB+160GB DISK til 2.900,- + 1U HOSTING KUN 180,-
TILBUD: HP QUADCORE RACKSERVER SAS/SATA med 2 sokler og 120 GB disk KUN 3.999,-  
Bemærk de nye HP 1U 360 modeller med 2 sokler og med 4 drev hotswop 15k SAS eller SATA foran.
Leasning/Leje er stadig RENTEFRI og med GRATIS opdatering af kontrakten med nye varer – dog min. 1.000,-

SERVER HOSTING CENTER 50% KAMPAGNER:

DELL 50% SERVER HOSTING TILBUD

Verinet er en af de få leverandører af Dell, foruden Dell selv. Fra Verinet kan du få Dell uden leveringstid og uden leveringsgebyr.

Verinet mestrer server hosting, blade servere og virtualisering bedre end nogen anden og Verinet tilbyder en rentefri leasing hvor du kan udvide med servere efter behov. Dell er også switche, professionel datalagring og rackskabe og du kan benytte Verinet som en ren Dell Hosting løsning.

Verinet server hosting produkt:
Ring 32177777 for mere info

Rentefri Leje
Leasing

Verinet
pris:

1U DELL SC1435 Dual Core Rackserver, AMD, 2 sokler og SATA diske+1GB+160 GB SATA disk

62,-

3.000,-

1U DELL 860 QUADCORE Rackserver SAS eller SATA+1GB+160 GB SATA disk

61,-

2.900,-

1U DELL 1950 RackServer QUAD Core 2 sokler og SAS eller SATA men med 1 GB Ram+2x73GB 15 diske

99,-

4.900,-

2U DELL 2950 QUAD Core RackServer max. 8 drev+2GB+2x73GB 15K Diske (BEST BUÝ)

 125,-

5.999,-

2U DELL 2970 AMD Opteron 2 sokler RackServer max. 8 drev. +2GB+2x73GB 15K Diske

145,-

5.999,-

7U DELL 1955 QUAD Core Blade Server
(10 servere fylder 7U istedet for 10)
Pris er ex. bladeservere. 

144,-

5.999,-

5U DELL 2900 QUAD Core RackServer max. 18 drev+2GB+2x73GB 15K Diske

125,-

5.999,-

DELL 6850/6950 DUAL+QUAD Core Rackservere med 4 sokler fra
+2GB+2x73GB 15K Diske

510,-

24.500,-

DELL PowerVault 4,2 TB RAID 5/10/50/SAS/Sata 3U+14 hotswops.

287,-

13.810,-

DELL PowerVault MD 1000 SAS/SATA kabinet til 15 drev 4GB pr. sek og max 11TB kapacitet

412,-

19.800,-

PowerConnect 2724 - 24 Gigabit porte+2 fiber

N/A

1.908,-

PowerConnectTM 5324 Managed Gigabit Ethernet-switch med 24 porte

N/A,-

5.988,-

Dell 42 U Rackkabinet fra

93,-

4.500,-

HP 50% SERVER HOSTING TILBUD

Verinet er HP Partner og leverer alle HP's produkter herunder også BLADE SERVER HOSTING og StorageWorks som er nogle af markedets førende backup og datalagringsprodukter indenfor bl.a. NAS, SAN, SAS, RAID, SCSI, SATA, FIBER m.v.
Priserne inkluderer 1 eller 3 års Onsite HP Service. Verinet leverer som markedets eneste leverandør rentefri teknologi leasing eller leje med mulighed for udvidelser af kontrakten.

Verinet server hosting produkt:
Ring 32177777 for mere info

Rentefri Leje
Leasing

Verinet
pris:

1U HP ProLiant DL320 - Danmarks billigste XEON RACKSERVER, 1x1GB RAM + 160 GB HARDDISK incl. onsite serviceaftale og 3 års garanti. Leje+Leasing 99,- Pris kun 3.999,-

83,-

2.999,-

1U HP ProLiant  DL140G3 Intel Dual Core+2 sokler+Xeon 5110-1.6GHz-1x4MB/1066+1GB RAM+80GB HARDDISK+onsite serviceaftale+3 års garanti. Leje+Leasing 99,- Pris kun 6.999,-

145,-

3.999,-

1U HP ProLiant  DL140G3+Intel Quad Core Xeon+2 sokler+E5310-1.6GHz-2x4MB/1066+1GB RAM+120GB HARDDISK+onsite serviceaftale+3 års garanti (BEST BUY)

166,-

4.199,-

1U HP ProLiant DL145G3+Dual Core Opteron+2214 2.2GHz-2x1MB+2 GB RAM+ 80GB HARDDISK+onsite serviceaftale og 3 års garanti

187,-

5.199,-

HP ProLiant DL360G5+Intel Xeon-E5310-1.6GHz-2x4MB/1066+1GB ram+E200i0+2x72,8 GB SAS 15K diske

312,-

9.499,-

HP ProLiant Performance DL360G5+Intel Xeon-E5335-2.0GHz-2x4MB/133+2GB ram+Raid0-6+DVD Combo+plads til hele 4 eller 6 diske+2x72,8GB SAS 10K diske

333,-

9.999,-

HP ProLiant DL380G5+Intel Xeon-E5310-1.6GHz-2x4MB/1066+1GB+ E200i Raid0-6+plads til 8 diske+2x72,8GBSAS 10Kdiske

312,-

10.999,-

HP ProLiant Performance DL380G5+Intel Xeon-E5335-2.0GHz-2x4MB/133+2GB ram+Raid0-6+DVD Combo+plads til 8 diske (BEST BUY)

395,-

11.999,-

SAS DISKE: 72,8GB, 146GB, 300GB med 10K eller 15.000 omdrejninger fra

26,-

690,-

SATA DISKE: 80GB, 120GB, 250GB, 500GB, 750GB eller 1TB fra

7,-

220,-


En løsng med IBM og Verinet giver dig Rack-optimerede produkter for perfekte hosting løsniner. Verinet leverer IBM's anerkendte rackoptimerede produkter såsom BladeCenter, eServer Rack Series og IBM NAS Storageløsninger. Se følgende priseksempler og lad Verinet give dig et godt tilbud. Ring på 32177777.

  • Priseksempel på x336 1U, 3.2GHz, 1GB ram til kun 7.995,-
  • Priseksempel på x346 2U, 3.0GHz, 1GB RAM til kun 8.995,-
  • Priseksempel på Bladerserver Chassis kun 8.000,- u/blades.

Hos Verinet kan du få Google Enterprise produkter og Google Custom Search Business Edition samt virksomhedstilpassede søgeresultater og søgebokse.

Endvidere Ajax/Java udvikling, hostingbaseret Google Earth og Google Apps hosting.

Pris for Google Mini til 50.000 er 9.900,- og 180,- pr. måned for Google Mini Hosting.

Ring 32177777 lokal 277 for mere info.

Alle dine kunder får 90 dage gratis server hosting leje helt gratis! uanset om du skal bruge 1U, 10 U eller 10 Rackskabe. Og som forhandler få du eller din kunde enten få en GRATIS 19" DELL eller HP QuadCore server med 1 GB ram og 160 GB Harddisk eller GRATIS 17" HP Multimedia Notebook til 120 GB harddisk, 1GB ram, 17" skærm og DualCore processor.

Ring til Verinet på 32177777 og hør mere. Tilbuddet leveres med forbehold for udsolgte varer og ændringer.

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright ®™ 1992-2010 Verinet.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse.
Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af www.abcdesign.dk

Medieinformation 2007:
Udgiver og Mediebeskrivelse: Udgiver og oplag: Priser:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor hosting.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
WEBTRENDS eksponeringer pr. måned: 8.591
Pris for annoncering 888x200: 19.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt os venligst.